Make-up waar je blij van wordt

De een gebruikt het bij speciale gelegenheden om zich wat mooier te maken. De ander gebruikt het elke dag omdat het routine is. Weer een ander gebruikt het om wat oneffenheden weg te werken. Iedereen heeft een andere reden maar uiteindelijk vinden we het allemaal belangrijk dat het product niet is getest op dieren.

En juist daarom hebben wij de leukste en mooiste vegan beautymerken voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door de vegan make-upmerken die we voor je hebben verzameld en denk bewust na over de aankoop van je make-up.

INIKA

Dit merk is afkomstig uit Australië en maakt de producten op diervriendelijke wijze. Het cosmeticamerk is 100 % dierproefvrij en garandeert dat de producten die ze maken geen nadelen hebben voor dieren of hun omgeving.

Essence

Dat vegan make-up niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst het merk Essence. De producten zijn niet duur en daarnaast is het merk zelf tegen het testen op dieren. Het merk staat voor eerlijke producten die dus niet duur zijn maar wel lang blijven zitten.

Urban Decay

Dit merk is niet alleen vegan maar ook cruelty free. Dubbel zoveel voordeel dus! Het merk heeft talloze producten in het assortiment zodat er voor iedereen wat bij zit. Bij de grotere parfumerie kun je dit merk verkrijgen.

Naast deze drie merken zijn er nog veel merken die vegan zijn. Vraag bij de parfumerie of zoek op internet welke dat zijn.

MYOMY

MYOMY Do Goods is een Nederlands merk met prachtige Fair Trade tassen en portemonnees, je kent de immens populaire My Paper Bags wel? Naast de My Paper Bag serie hebben ze ook een nieuwe serie My Carry Bag, deze hippe tassen worden ook steeds gewilder.