Himalaya zoutlamp goed voor een verbeterde energiebalans

In de jaren 70 waren ze al een tijdje erg populair en de laatste jaren zijn ze opnieuw in trek. Himalaya zoutlampen hebben altijd een beetje zweverig imago gehad, maar niks is minder waar. Naast dat zo’n lamp er sfeervol uitziet met de warme kleuren van de steen, levert deze ook een bijdrage aan een huishouden met meer rust en kalmte.

De werking van de Himalaya zoutkristal lamp

Er zijn een aantal onderzoeken waaruit blijkt dat een lamp met Himalaya zout werkelijk effect heeft op de energie in huis. Het zout uit de Himalaya heeft een hoge concentratie en trekt ionen aan die je liever niet zoveel in lucht hebt. Niet zoveel in ieder geval als in de meeste huishoudens tegenwoordig het geval is door alle elektrische apparatuur, wifi, mobiele telefoons en modems. De uitstraling van deze apparaten zorgt voor een te hoge concentratie van stressverhogende ionen in de lucht. Het hoog geconcentreerde zout zuivert de lucht van deze ionen, zodat een goede energie balans ontstaat. Deze verbeterde balans zorgt voor een meer ontspannen omgeving waarin mens en dier rustiger en kalmer verblijven. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het bijdraagt aan een betere gezondheid.

Wij zeggen maar zo: baat het niet, dan schaadt het niet! Ook zonder lichamelijke verbetering haal je in ieder geval een mooie sfeermaker in huis.

Himalaya zoutlamp kopen

Je hebt online keuze uit een groot aantal webshops die zoutlampen verkopen. Let er daarbij wel goed op dat het originele Himalaya Zoutlampen zijn, want er zijn ook een boel neppers in omloop die absoluut geen positief effect hebben. De zoutkristal lampen bij VanKaarstotServet zijn gemaakt van het originele zout uit de Himalaya. Je kunt een Himalaya zoutlamp kopen in deze shop voor een lage prijs, met een snelle levering, 30 dagen retourgarantie en een goede persoonlijke service. De zoutlampen zijn natuurlijke producten en elke lamp is uniek. Dit zorgt voor een verschil van gewicht, kleur en afmeting per lamp en deze kan iets afwijken van de afbeeldingen van de zoutkristal lampen.

Het assortiment bestaat uit zoutlampen van verschillende afmetingen met daarbij:

  • Himalaya zoutlampen met houten voet of rubberen dopjes
  • Himalaya Zoutbrokken lamp
  • Himalaya Snoer met 10 zoutbrokken