Een milieuvriendelijk en duurzaam relatiegeschenk

Het milieu is de afgelopen jaren een zeer belangrijke kwestie geworden. Klimaatverandering, opwarming van de aarde, milieuvervuiling, steeds meer mensen houden zich er mee bezig. Het wordt langzamerhand zelfs een beetje van je verwacht als onderneming dat je je er ook mee bezighoudt. Mensen kijken steeds vaker naar hoe milieuvriendelijk een onderneming bezig is en haken soms zelfs af als er op de website niks over te vinden is.

Veel ondernemingen zijn er echter al wel mee bezig: geen facturen meer via de post versturen om papier te besparen, herbruikbare koffiebekers uit de automaat en al het afval scheiden. Maar hoe zit het met de relatiegeschenken die je aan zakenrelaties geeft? Ook hier zijn tegenwoordig meer opties dan ooit voor!

Eenmalig gebruikte waterflesjes

Wist je dat er jaarlijks 8.000.000.000.000 kg plastic in onze oceanen terechtkomt? En wist je dat een groot deel hiervan afkomstig is van eenmalig gebruikte waterfles en koffiebekers? Op kantoor zien we dit ook vaak en daarom kwam Dopper met de Dopper drinkfles. De Dopper is een duurzame, oneindig herbruikbare waterfles die ook nog eens vaatwasser bestendig is. Hij is van Nederlandse makelij en heeft een strak design.

Dopper probeert hiermee het drinken van kraanwater te stimuleren en zo dus ook de hoeveelheid plastic afval terug te dringen. Doordat ze in 8 aansprekende kleuren te verkrijgen zijn zit er altijd wel eentje voor je zakenrelaties tussen. Laat de Dopper bedrukken met je logo of een persoonlijke tekst om je zakenrelaties eraan te herinneren dat je je bezighoudt met het milieu.

De Dopper Foundation

Verder heeft Dopper nog een missie: veilig kraanwater voor iedereen wereldwijd realiseren. Van de gehele omzet van Dopper gaat 5% naar de Dopper Foundation. Deze focussen zich op landen waar momenteel weinig tot geen veilig kraanwater is en willen het toegankelijk maken voor iedereen.

De Dopper is momenteel één van de populairste relatiegeschenken als het gaat om milieu(bewustheid). Verder zijn kurken notitieboekjes en recyclebare, navulbare pennen ook steeds populairder aan het worden.